In mijn praktijk is iedereen welkom of je nu kind, puber, volwassenen of een ouder van een gevoelig kind bent. Iedereen vind zo zijn eigen uitdaging waarbij ik graag wil helpen.

 

Hieronder volgen enkele reacties:

  • meisje van 9 met slaapproblemen:
    ‘toen ik van Pascalle een aantal oefeningen had gekregen werd het ineens heel gemakkelijk om te slapen. Het was heel gek, alsof alle drukke dingen die in mijn hoofd waren zo met het verhaaltje uit mijn hoofd verdwenen. Ik kan nu weer lekker slapen!’

 

  • man van 30 jaar: ‘ik twijfelde aan alles en wist niet goed meer wat ik leuk vond. Het was alsof al het plezier langzaam uit mijn leven verdwenen was en dat ik nergens meer van kon genieten. Door de oefening van Pascalle kon ik weer contact maken met het stukje plezier in mezelf. Ik kon langzaam weer genieten van de leuke dingen, puur door anders te gaan kijken en door mezelf te accepteren zoals ik ben.’

 

  • vrouw 26; ‘ik vond het lastig te accepteren dat iedereen om mij heen alles leek te hebben, terwijl ik met lege handen stond. Ik wilde ook een leuke partner en een gezin. Pascalle liet mij ervaren dat ik dit niet nodig heb om mijn geluk te kunnen voelen. Ik ben nu blijer met wie ik ben, en ben tevreden met mezelf’.

848941_beach_foot_steps