Mijn naam is Pascalle Hendriks- de Leeuw. Ik ben een spontane, energieke vrouw/echtgenote/moeder die levenslustig in het leven staat. Ik ben altijd erg in mensen geïnteresseerd geweest. Als klein meisje was ik nieuwsgierig naar alles om me heen. Ik stond open voor iedereen en luisterde aandachtig naar wat mensen me vertelde. Naar mate ik ouder werd merkte ik dat dit echt luisteren iets heel moois met zich meebrengt. Als je namelijk goed luistert, zie je pas echt wie je tegenover je hebt.

Dit fascineerde mij zo dat ik besloot dat ik hier mijn beroep van wilde maken. Ik ben daarom de opleiding Social Work gaan doen en heb op verschillende werkgebieden ervaring opgedaan. Het maakte niet uit wie ik tegenover me had, jong oud, dik of dun met of zonder stoornis, het gaat mij om de persoon met wie ik praat. Ik heb gemerkt dat ieder zo op zijn eigen manier uitdagingen in het leven heeft, en dat bijna alles te herleiden is tot ; Hoe je in verbinding staat met jezelf ; Wie je werkelijk diep van binnen bent   ; Hoe je dat uitdraagt in je leven.

Omdat ik zelf ervaren heb wat het is om de verbinding met jezelf te verliezen en ik gezien heb hoe anderen hiermee stoeien, ben ik mijn eigen praktijk gestart.  Mijn doel is om mensen te ondersteunen in de zoektocht naar zichzelf en hun eigen kracht. Ik ondersteun je en maak je bewust van je valkuilen en je eigen kracht, zodat je weer de verbinding met jezelf en al je kwaliteiten krijgt. Hierdoor kun je weer op zelfstandige wijze gebruik maken van deze kracht waardoor je ze ook weer in je dagelijks leven kunt benutten.

1387838_melon-loving_girl