Aanbevelingen

Wij zijn met het hele gezin naar Pascalle geweest. Mijn zoon en ik zijn het meeste geweest. Als eerste zijn wij met onze zoon naar Pascalle gegaan. Hij heeft een zeer sterke eigen wil en kan daardoor soms heel boos worden als hij zijn zin niet krijgt. Pascalle heeft ons inzichten en hulpmiddelen gegeven. Onze zoon geeft zelf als reactie: bij Pascalle is het erg leuk. Ze doet erg leuke spelletjes en praat met je over thuis. Onze ervaring is zeer waardevol geweest. Ze heeft goede handvaten gegeven waar we mee vooruit kunnen. De spelletjes die ze speelt hebben vaak een onderliggende gedachte waar ze op voor borduurt. Daarnaast ben ik zelf onder behandeling. Ik heb al jaren last van depressies. Dankzij Pascalle ben ik nu van mijn anti depressiva af. Bij Pascalle voel ik mij zeer op mijn gemak. Ze haalt dingen naar boven die onbewust belangrijker zijn dan ik zelf in eerste instantie dacht. Samen werken we aan het in balans krijgen van mijzelf, mijn gezin, mijn leven. Dit doen we door middel van het doen van oefeningen maar ook geregeld geeft ze mij handvaten. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

Gezinservaring

Wat een verschil met vorig jaar, toen wij (onze dochter van 10 jaar en wij als ouders) elkaar nog lang niet altijd goed begrepen en er daardoor vaak boosheid was, frustratie of verdriet. In veel opzichten is onze dochter een heel gevoelig meisje, die zichzelf soms vergeet en het heel spannend vindt om nieuwe dingen te doen. Als iets niet meteen lukte was dit lastig en ging ze het gewoon uit de weg. Ook met kleding had ze grote moeite, alles kriebelde of zat te strak/niet lekker. Nu, een jaar later, gaat ze er veel meer op uit, ze bespreekt alles zelf op school (als iets niet duidelijk is of moeilijk) en is in het algemeen gewoon veel vrolijker en relaxed. Ze heeft zelfs haar eerste jeans gekocht (voor het eerst in 10 jaar). Pascalle, haar coach, is geweldig! Meteen vanaf het eerste moment was er een klik en die klik is altijd gebleven. Onze dochter ging elke keer met veel plezier mee en vind het stiekem best jammer dat ze nu niet meer hoeft…. Wij, als ouders, hebben ook veel inzichten en tips gekregen dus het was in alle opzichten top. Heel erg bedankt, Pascalle!!

Ouders van meisje van 10 jaar

Het resultaat van de begeleiding die ik van je gekregen heb is dat er niets mis is met mij en mijn hooggevoeligheid. Dat ik ermee moet leren omgaan en luisteren naar mijn gevoel, dus niet over mijn eigen grenzen moet gaan om anderen tevreden te stellen.
Zo ga ik niet meer mee naar een binnenspeeltuin als dit teveel voor me is. Ook bereid ik me anders voor als ik op bezoek ga, en tijdens de bezoeken blijf ik bij mezelf, als ik hiervan dreig weg te gaan heb ik met mijn man afgesproken dat hij me even helpt terug naar mezelf te gaan, niets zweverigs maar gewoon een klein teken is nu voldoende.

Vrouw 34 jaar

Wat een fijne ervaring! We zijn al een hele tijd bezig om de juiste behandel methode te vinden voor onze dochter. Gelukkig hebben we die uiteindelijk gevonden bij Innerlijke zorg. Het verschil met andere zorg is dat ze hier echt zichzelf mocht zijn waardoor ze zich veilig voelde en je pas echt stappen kan gaan zetten. We zijn heel dankbaar en kunnen Innerlijke zorg absoluut adviseren! Groeten Laura en Roy

Laura en Roy

Pascalle weet je kind helemaal op gerust te stellen en op de juiste manier te benaderen. Waarbij onze zoon in het begin totaal niet wilde gaan en allerlei smoesjes had en niets zei tegen Pascalle, ging hij 2de keer met plezier, vertelde honderduit en gaf zelfs aan dat hij toch echt meer sessies nodig had dan we hadden ingepland. Hopelijk heeft hij nu genoeg handvatten meegekregen voor de middelbare school op goed voor zichzelf op te komen en de lat niet altijd zo hoog te leggen. Pascalle, dank hiervoor!

Ouders van Luuk (12 jaar)

Download gratis e-book

Gevoelig, wat nu?

Met 10 tips voor meer (be)grip voor je kind

Ontvang het nu!

Gevoelig, wat nu?

Lees nu de 10 tips voor meer be(grip) voor je kind